Onze missie

Onder het motto ‘Huren hoeft niet duur te zijn’ kan iedereen bij 4-All terecht voor het huren van feestmaterialen. Van tafels en stoelen tot tenten, verwarming en inrichting. Bij 4-All vindt u alles voor uw evenement op één adres.

Met onze jaren ervaring staan wij zowel particuliere als professionele klanten bij met advies op maat. 4-All zorgt er voor dat u een unieke indruk nalaat bij uw gasten. Zonder extra werk voor u, zodat u zorgeloos kan genieten van uw feest.

Hans Antonissen – Zaakvoerder

Over 4 ALL

Op enkele jaren tijd groeide 4-ALL uit van een éénmanszaak met enkele producten tot een organisatie met een groot eigen assortiment en een passie voor feestverhuur. Tenten, tafels, stoelen, loungemeubilair, springkastelen, licht, geluidsinstallaties en zoveel meer. Kortom alles om van uw evenement een succes te maken.

Wij verzorgen de materialen voor tal van gelegenheden van tuinfeesten, buurtfeesten, huwelijksfeesten, tot opendeurdagen, productvoorstellingen, enz.

Zorgen voor een onvergetelijk feest en tevreden klanten is sinds de start van 4 ALL nog steeds ons belangrijkste doel!

De sterke punten van 4-ALL:

  • Materiaal in topconditie
  • Grote eigen voorraad van alle materialen
  • Flexibiliteit
  • Eerlijke en competitieve prijzen

2011

4 ALL start kleinschalig als éénmanszaak met het verhuren van beeldmaterialen zoals tv’s, projectoren en karaoke-installaties. Al snel groeide het assortiment en begon 4-All ook met de verhuur van licht- en geluidsinstallaties.

2014

Door de jaarlijkse groei evolueerde 4-ALL van éénmanszaak naar 4-ALL bvba. Het assortiment breidde jaar na jaar uit en zo groeide ook de liefde voor het verzorgen van volledige evenementen.

Intussen behoren ook tafels, stoelen, pagodetenten en springkastelen tot het eigen assortiment.

2015

4-ALL blijft groeien. Steeds voor dezelfde reden komen onze klanten terug:
‘Prachtig materiaal en een uitstekende service voor een eerlijke prijs.’

Om die reden breidde ons assortiment snel uit. In het verleden had 4-ALL voldoende materiaal voor feesten tot 25 personen, in 2015 al ruim voor 150 personen.

2017

Jaar na jaar verzorgt 4-ALL meer evenementen. Hierdoor werd er in 2017 de beslissing genomen om het eigen assortiment nog uit te breiden.

Met de overname van Lounge4Event uit Kapellen verbreedde wij ons assortiment.  Nu behoren zowel standaard materiaal als exclusief lounge en design meubilair tot het gamma.

Op deze manier kunnen wij elke klant helpen met de juiste materialen voor een geslaagd evenement.

DE MENING VAN ONZE KLANTEN

  • Uw tenten waren een succes! Je gaf ons hiermee een feestelijk uitzicht, en dat was toch de belangrijkste opdracht ervan!
  • Dankjewel voor al het materiaal en de levering en het ophalen. De kids hebben genoten van het springkasteel, de ouders van de statafeltjes en de gekoelde drankjes!
  • Alles was dik in orde! De tentverlichting is echt heel sfeervol, de muziekinstallatie was top en de vuurschaal maakte het plaatje compleet, veel complimenten gekregen!... Als we nog eens feesten, weten we waar we moeten zijn.
  • Bedankt om van ons feest mee een succes te maken. Superservice! En van je woord. Waarvoor dank...