Belangrijke informatie voor uw volgende event!

NoImages

Met groot genoegen brengen wij u op de hoogte van de allerlaatste nieuwe ontwikkelingen binnen 4 ALL Partyrent.

Om de groei van onze onderneming te kunnen verzekeren hebben wij beslist om een grote stap te nemen en enkele fundamentele wijzigingen door te voeren.

Zo zullen vanaf 1 Maart 2017 alle activiteiten van LOUNGE4EVENT volledig overgenomen worden door 4 ALL Partyrent Lounge meubilair, bars, banken en meubilair uit steigerhout maken deel uit van het nieuwe assortiment.

Wij zijn er dan ook van overtuigd dat deze weloverwogen beslissing past in de strategie om onze klanten blijvend en op een hoog kwaliteitsniveau te ondersteunen bij de organisatie van alle feesten en andere events.Ook ons huidige assortimenten blijven wij volledig behouden!

VIP tenten, Tafels & Stoelen, Springkastelen, Koelingen, Feestbenodigdheden. Licht, Geluid, Video & Podia